Ποιότητα

Η GR SAMSON Α.Ε έχει αναπτύξει ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ΕΝ ISO 9001:2015   και αποτελείτε από ένα σύνολο διαδικασιών, πόρων και μεθόδων παρακολούθησης που αφορούν την ποιότητα των υπηρεσιών της. Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, καλύπτει υπηρεσίες Διεθνών μεταφορών και Logistics και αποτελεί στρατηγική απόφαση για την επιχείρηση με σκοπό να τη βοηθήσει να βελτιώσει τις συνολικές της αποδόσεις και να δημιουργήσει μια στέρεα βάση για πρωτοβουλίες βιώσιμης ανάπτυξης.

 

Τα οφέλη για την επιχείρηση από την εφαρμογή του Συστήματος διαχείρισης ποιότητας με βάση το Διεθνές Πρότυπο είναι:

  • η ενίσχυση της ικανότητας του να παρέχει με συνέπεια υπηρεσίες που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών, καθώς επίσης και τις εφαρμοστέες νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις.
  • ο εντοπισμός περισσότερων ευκαιριών για ενίσχυση της ικανοποίησης των πελατών.

η αντιμετώπιση απειλών και η αξιοποίηση ευκαιριών που συνδέονται με το πλαίσιο λειτουργίας (επιχειρησιακό περιβάλλον) και τους στόχους της εταιρείας όσον αφορά την ποιότητα των εργασιών της.

quality-grsamson

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

PDF
sindesmos

Μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος

DUNSRegistered

 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ
ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Τα 30 χρόνια εμπειρίας μας στο χώρο, οι εξειδικευμένες γνώσεις αλλά και η συνεχής μας ενημέρωση προκειμένου να διαθέτουμε πάντα τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες, μας δίνει τη σιγουριά να υποσχεθούμε πως μαζί θα μπορέσουμε να βρούμε την πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα και επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Ενεργοποίηση λειτουργίας αντίθεσης