Η Ιστορία της GR SAMSON

1987

Ο Αναστάσιος Κοκκαλιάς, με προηγούμενη εμπειρία στο χώρο της μεταφοράς από το 1969,ιδρύει στην Θεσσαλονίκη την Samson Transport Βορείου Ελλάδος ΕΠΕ, ως θυγατρική της Δανέζικης Samson Transport Co. A/S.

2001

Πραγματοποιείται αγορά οικόπεδου εκτάσεως 20.000 τ.μ. με κτιριακές εγκαταστάσεις (γραφεία & αποθήκες). Ο χώρος (ο οποίος λειτουργούσε πριν ως εργοστάσιο της Goodyear) βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην Βι.Πε. Σίνδου.

2002

Η εταιρεία αλλάζει όνομα και νομική μορφή (από Ε.Π.Ε. γίνεται Α.Ε) και αποτελεί πλέον μία τελείως ανεξάρτητη Ελληνική επιχείριση. Οι δραστηριότητές της στον τομέα των Διεθνών μεταφορών συνεχίζονται με την επωνυμία GR SAMSON FORWARDING A.E.

2002

2003

Σε συνεργασία με τη JET OIL δημιουργούμε μέσα στις εγκαταστάσεις μας το δικό μας υπερσύγχρονο πρατήριο καυσίμων – σταθμό αυτοκινήτων, το οποίο μεταξύ άλλων διαθέτει τούνελ πλυντήριο φορτηγών & Ι.Χ, εστιατόριο και mini market.

2004

Πραγματοποιείται ανέγερση νέων κτιριακών εγκαταστάσεων (αποθήκης και γραφείων) συνολικού εμβαδού 1.200 τ.μ ως επέκταση των ήδη υπάρχοντων.

2005

Πραγματοποιείται αγορά όμορου στις εγκατάστασεις μας οικοπέδου, εκτάσεως 4.097 τ.μ.

2006

Η εταιρεία προχωρεί στην ανέγερση και κατασκευή νέων σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων (1.700 τ.μ αποθηκευτικού χώρου & 800 τ.μ. γραφείων), καθώς και στην ανακαίνιση των παλαιών.
Παράλληλα, δημιουργείται το δικό μας σιδηροδρομικό terrminal εντός του οικοπέδου και γίνεται η άμεση σύνδεση του με το σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ.

2008

Επενδύουμε εκ νέου στην καινούρια τεχνολογία και μπαίνουμε δυναμικά στον χώρο των 3rd party Logistics ακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς για γρήγορη, οικονομική και πάνω απ’ όλα αξιόπιστη διακίνηση των εμπορευμάτων σε όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

2016

Αλλαγή συνεργασίας με την jetoil και ξεκίνημα νέας συνεργασίας με την εταιρεία ΕΚΟ.

2017

• Πιστοποίηση ISO 9001 σε διαδικασίες διαχείρισης ποιότητας των υπηρεσιών της.

 

• 30 ΧΡΟΝΙΑ SAMSON ! ! Το έτος 2017 αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία μας καθώς συμπληρώνουμε 30 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο των Διεθνών Μεταφορών.

2019

Ως μέρος της συνεχούς εξέλιξης της εταιρείας μας από τις αρχές του 2019 προβήκαμε στην έναρξη της νέας εταιρικής μας ταυτότητας με ένα ολοκαίνουργιο λογότυπο το οποίο ευελπιστούμε να παρέχει ευκολία στην χρήση για πελάτες και συνεργάτες της GR SAMSON σε όλο τον κόσμο.

 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ
ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Τα 30 χρόνια εμπειρίας μας στο χώρο, οι εξειδικευμένες γνώσεις αλλά και η συνεχής μας ενημέρωση προκειμένου να διαθέτουμε πάντα τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες, μας δίνει τη σιγουριά να υποσχεθούμε πως μαζί θα μπορέσουμε να βρούμε την πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα και επικοινωνήστε μαζί μας!

    Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων