Περιβάλλον

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων.

Ανακύκλωση

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας. Καθένας από εμάς μπορεί να συμμετάσχει στην προστασία του πλανήτη από την ρύπανση και την ασφυξία που προκαλείται από όλα τα υπολειμμάτα που ‘’παράγονται’’ από εμάς τους ίδιους .

Στη GR SAMSON AE σεβόμαστε το περιβάλλον και υιοθετούμε συνεχώς νέες πρακτικές προκειμένου να μειώσουμε το αποτύπωμά μας στη Φύση, ανάγοντας την εταιρική κοινωνική μας ευθύνη σε καθημερινή πρακτική που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Κάθε ανακυκλώσιμο υλικό που βρίσκεται στην κατοχή μας( όπως χαρτί, γυαλί, ξύλο και πλαστικό), διαχωρίζεται στους ειδικούς κάδους που περισυλλέγει και διαχειρίζεται ιδιωτική εταιρεία Ανακύκλωσης.

 

 

Εξοικονόμηση ενέργειας

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά οικονομικές λυχνίες φθορισμού χαμηλής κατανάλωσης.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όχι μόνο την οικονομία στην κατανάλωση  αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος καθώς η μείωση του διοξειδίου του άνθρακα και άλλων ρύπων παίζει σημαντικό ρόλο στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Αν και απλά, τα παραπάνω μέτρα μπορεί να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά σε βάθος χρόνου και μπορούν να επιτευχθούν με λίγη προσπάθεια από μέρους μας.

Άλλωστε, όλοι ζούμε στον ίδιο πλανήτη και είναι καθήκον μας να τον προστατέψουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ
ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Τα 30 χρόνια εμπειρίας μας στο χώρο, οι εξειδικευμένες γνώσεις αλλά και η συνεχής μας ενημέρωση προκειμένου να διαθέτουμε πάντα τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες, μας δίνει τη σιγουριά να υποσχεθούμε πως μαζί θα μπορέσουμε να βρούμε την πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα και επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Ενεργοποίηση λειτουργίας αντίθεσης