Εταιρική Ταυτότητα

Τα τελευταία χρόνια η GR SAMSON έχει εξελιχθεί από έναν απλό μεταφορέα σε έναν πολύτιμο συνεργάτη, που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Logistics. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο, μας καταξίωσε ως τους πλέον ειδικούς στα θέματα των μεταφορών και διαχείρισης των εμπορευμάτων για λογαριασμό τρίτων.  Η εκτίμηση των πελατών μας, που μας έφερε πρώτους στις προτιμήσεις τους, επιβεβαιώνει την καλή φήμη για την οποία εργαζόμαστε αδιάκοπα πάνω από 30 χρόνια.

 

Η προσήλωση στην ποιότητα της δουλειάς μας, το εξαιρετικό  ανθρώπινο δυναμικό, η βαθιά γνώση και ο επαγγελματισμός ,έφεραν καρπούς. Με αμείωτη διάθεση και μεράκι, επιθυμούμε να συνεχίσουμε την ίδια πορεία ανάπτυξης, δίνοντας  ακόμα πιο μεγάλη προσοχή στις ανάγκες των πελατών μας και εξασφαλίζοντας πως δουλεύουμε ακόμη πιο εντατικά και συντονισμένα  για να ικανοποιήσουμε αυτές τους τις ανάγκες.

Η Φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας το τρίπτυχο:

Ποιότητα εξυπηρέτησης

Ανταγωνιστικό κόστος
Αξιοπιστία

 

Με τις πιο σύγχρονες υποδομές , τις επενδύσεις  στην τελευταία τεχνολογία και κυρίως με το έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό μας, η GR SAMSON είναι σε θέση να εξετάσει τις ανάγκες σας και να προσφέρει συμφέρουσες και αξιόπιστες λύσεις προσαρμοσμένες στα δικά σας μέτρα.

Στόχος μας είναι να χτίζουμε μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες μας. Με αυτό τον τρόπο, γινόμαστε αληθινοί συνεργάτες, έχοντας κοινό στόχο ο ένας  την επιτυχία του άλλου.

 

Όραμα μας είναι οι εταιρίες που μας εμπιστεύονται και βασίζουν την λειτουργία τους στις υπηρεσίες μας, να καταφέρουν να επικεντρώνουν την ενέργειά τους στη δουλειά τους χωρίς  να ανησυχούν για το  πού βρίσκονται τα εμπορεύματα τους. Να είναι πάντα σίγουροι για την άμεση παραλαβή  και την συνεπή και ασφαλή μεταφορά τους.
Μέσα από την εμπιστοσύνη αυτή οραματιζόμαστε τη δημιουργία μιας ισχυρής συνεργατικής σχέσης σε επαγγελματικό, αλλά κυρίως σε ανθρώπινο επίπεδο.

Αυτή είναι για μας η μεγαλύτερη ανταμοιβή!

 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ
ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Τα 30 χρόνια εμπειρίας μας στο χώρο, οι εξειδικευμένες γνώσεις αλλά και η συνεχής μας ενημέρωση προκειμένου να διαθέτουμε πάντα τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες, μας δίνει τη σιγουριά να υποσχεθούμε πως μαζί θα μπορέσουμε να βρούμε την πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα και επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Ενεργοποίηση λειτουργίας αντίθεσης