Οδικές μεταφορές

Η οδική μεταφορά παραμένει ο πιο γρήγορος αλλά και συγχρόνως ο πιο ευέλικτος τρόπος διακίνησης εμπορευμάτων.  Το οδικό μας τμήμα απευθύνεται σε εκείνες τις επιχειρήσεις που έχουν την ανάγκη να μεταφέρουν στο εξωτερικό και αντίστροφα, από ένα μικρό δέμα έως ένα πλήρες φορτίο. Η εταιρεία μας διακινεί σε εβδομαδιαία βάση κομπλέ (Fulll load) και groupage (Part Loads) φορτία από και προς όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, με μεγάλη εξειδίκευση στην  Σκανδιναβική Χερσόνησο (Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία, Σουηδία,) το Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλία, Σκωτία, Ιρλανδία,) τα κράτη BENELUX (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο) και φυσικά την Γερμανία και την Ιταλία.

 

Ειδικότερα το οδικό τμήμα της εταιρίας μας περιλαμβάνει τις παρακάτω υπηρεσίες:

Αξιολόγηση, σχεδιασμό μεταφοράς & παροχή πληροφοριών.

Συνεργασία με αξιόπιστο και οργανωμένο δίκτυο ανταποκριτών στο εξωτερικό, το οποίο μας βοηθάει να επιτύχουμε άμεση παραλαβή και φόρτωση των εμπορευμάτων με σκοπό την door-to-door τελική παράδοση στον πελάτη.

Υποστήριξη από τον στόλο μας, ο οποίος αποτελείται από μόνιμα συνεργαζόμενα φορτηγά, σε βάση Αller /Retour.

Οδηγούς, εξοπλισμένους με συσκευές δορυφορικής παρακολούθησης έτσι ώστε να είμαστε σε άμεση επαφή μαζί τους και να παρακολουθούμε την κάθε αποστολή χωριστά, οποιαδήποτε στιγμή, από την παραλαβή της μέχρι και την παράδοση.

Χρήση συρόμενων και επικαθήμενων οχημάτων χωρητικότητας 80-110 κυβικών. Κατόπιν ζήτησης σε ορισμένες διαδρομές μπορούν να παρασχεθούν και άλλοι τύποι φορτηγών (mega trailer με 3μ. Ύψος) .

Κάλυψη των φορτηγών αυτοκινήτων κατά την μεταφορά με ασφάλεια CMR το κόστος της οποίας επιβαρύνει την εταιρεία μας. Υπηρεσία πρόσθετης κάλυψης ασφάλειας εμπορευμάτων (All Risk), κατόπιν συμφωνίας και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Μεταφορά επικίνδυνων φορτίων (ADR)

Από την ίδρυση της έως και σήμερα η GR SAMSON γνωρίζει μια αλματώδη ανάπτυξη και γίνεται συνώνυμη της ασφαλούς και γρήγορης μεταφοράς εμπορευμάτων από και προς όλη την Ευρώπη. Παράλληλα αναπτύσσει ένα εξαιρετικό δίκτυο ανταποκριτών και συνεργατών που εξασφαλίζει ταχύτητα, συνέπεια, ασφάλεια και αξιοπιστία σε κάθε είδους μεταφορά εμπορευμάτων.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ενημερώσουμε για την πορεία και την εξέλιξη των μεταφορών που μας εμπιστευθήκατε.

Αίτηση προσφοράς για οδική μεταφορά

  Πελάτης

  Χώρα Φόρτωσης

  Μέρος Φόρτωσης

  Χώρα Εκφόρτωσης

  Μέρος Εκφόρτωσης

  Email

  Τηλέφωνο

  Κιλά

  Διαστάσεις

  Το μήνυμα σας

  Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων