Εγκαταστάσεις

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε στρατηγικά επιλεγμένο σημείο επί της κεντρικής οδού της ΒΙ.ΠΕ Σίνδου, με εύκολη πρόσβαση στο εθνικό Οδικό και Σιδηροδρομικό δίκτυο  καθώς και στο λιμάνι της πόλης. Η συνολική έκταση του οικοπέδου εντός του οποίου στεγάζεται το σύγχρονο  κέντρο διανομής μας, ανέρχεται σε 24.000 τ.μ, εκ των οποίων 1350 τ.μ αποτελούν χώρους γραφείων, 6.200 τ.μ αποτελούν αποθηκευτικούς χώρους και 5000 τ.μ καλύπτονται από ένα σύγχρονο ιδιόκτητο πρατήριο καυσίμων.

Υπάρχει η δυνατότητα άμεσης εκφόρτωσης ολόκληρου συρμού τρένων απευθείας στην αποθήκη μας καθώς από τον Μάρτιο του 2006 έχουμε πραγματοποιήσει την άμεση σύνδεση της  με το Εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ.

 

Όλα τα παραπάνω ορίζουν τις εγκαταστάσεις μας στην Θεσσαλονίκη ως πρότυπο κέντρο μεταφοράς και αποθήκευσης όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, καθώς προσαρμόζονται ακριβώς στις νέες απαιτήσεις των καιρών και φυσικά στις ανάγκες των πελατών μας.

 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ
ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Τα 30 χρόνια εμπειρίας μας στο χώρο, οι εξειδικευμένες γνώσεις αλλά και η συνεχής μας ενημέρωση προκειμένου να διαθέτουμε πάντα τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες, μας δίνει τη σιγουριά να υποσχεθούμε πως μαζί θα μπορέσουμε να βρούμε την πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα και επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Ενεργοποίηση λειτουργίας αντίθεσης