Παραδόσεις – Cross Docking

H διανομή των εμπορευμάτων αποτελεί σημαντικό κρίκο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η εμπειρία και η αξιοπιστία αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις  ώστε όλα τα προϊόντα να παραδίδονται με ασφάλεια και συνέπεια στους τελικούς τους παραλήπτες . Η GR SAMSON  επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα που αφορούν τις παραδόσεις που αναλαμβάνει,  οργανώνοντας εξειδικευμένα προγράμματα,  έτσι  ώστε κάθε φορά να εξασφαλίζει την  ικανοποίηση των πελατών της στο συντομότερο χρονικό διάστημα και με το ελάχιστο δυνατό κόστος .

 

Μέσα από ένα οργανωμένο δίκτυο μεταφορών και  βάσει  συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων , αναλαμβάνουμε την παράδοση των εμπορευμάτων των πελατών μας στην Θεσσαλονίκη και τα περίχωρα αυτής καθώς και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Διαθέτουμε έναν ευρύ στόλο οχημάτων ( συρόμενα, επικαθήμενα, τριαξονικά και μικρά φορτηγά) που καθημερινά πραγματοποιούν φορτώσεις με την δυνατότητα και αυθημερόν (crossdocking) παραδόσεων.

 

Η εφαρμογή του συστήματος cross-docking απλοποιεί σημαντικά την εφοδιαστική αλυσίδα αφού μειώνει τους χρόνους αποθήκευσης έχοντας βασικό στόχο την αποστολή των προϊόντων την ίδια κι όλας ημέρα της παραλαβής τους.

 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ
ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Τα 30 χρόνια εμπειρίας μας στο χώρο, οι εξειδικευμένες γνώσεις αλλά και η συνεχής μας ενημέρωση προκειμένου να διαθέτουμε πάντα τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες, μας δίνει τη σιγουριά να υποσχεθούμε πως μαζί θα μπορέσουμε να βρούμε την πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα και επικοινωνήστε μαζί μας!

    Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων